•Δοσομετρεί υγρά και ημι-υγρά μίγματα.
•Αντικαθιστά με μεγάλη υπεροχή την σακούλα ζαχαροπλαστικής: είναι πιο γρήγορη, πιο άνετη, πιο ακριβής, δεν καταπονεί τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και οι δίσκοι δεν λερώνονται.
•Ακριβής ρυθμιζόμενη όγκος δοσομέτρησης.
•Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε ημιαυτόματη διαδικασία.
•Με το απλό πάτημα του ποδιού στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζουμε μια σειρά από μάφινς στον δίσκο.
•Η προώθηση του δίσκου είναι χειροκίνητη.
•Καθαρίζεται σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ: μάφινς, κέικ, σοκολατάκια, κέικ, μπισκότα, κέικ, μαγιονέζα, κέικ μαρμπρέ, γιαούρτι, κρέμες, μους, σάλτσες, ροφήματα, κρέμες, προϊόντα χωρίς στερεά σωματίδια.
Στην Focus Duck ενισχύουμε την παρουσία σας στις μηχανές αναζήτησης και τα κοινωνικά δίκτυα, εξασφαλίζοντας ότι οι δυνητικοί πελάτες σας θα σας βρουν γρήγορα και αποτελεσματικά.
Μέσα στις φυσικές ίνες βρίσκουμε την κάνναβη, ως υφαντική ίνα η πιο εξέχουσα χαρακτηριστική της είναι η υψηλή αντοχή της σε εφελκυστική τάση. Αυτή η ίνα είναι βιοδιασπώμενη, ελαφριά και ανθεκτική, και μόλις υφανθεί μπορεί να είναι τόσο μαλακή και ευέλικτη όσο το βαμβάκι, ενώ είναι πιο ισχυρή, πιο σταθερή, πιο ανθεκτική και με μεγαλύτερη ικανότητα απορρόφησης νερού.
Οι ίνες κάνναβης είναι ανάμεσα στις πιο ευέλικτες φυσικές ίνες και έχουν εξελιχθεί πολύ από τις παχιές, χοντρές ίνες που ήταν πριν από δεκαετίες.
Διαθέτουμε πολλές ποιότητες και τύπους ανάλογα με τις εφαρμογές της αγοράς, για μόνωση, μη υφασμένα υλικά ή μαργαρίτες και κλωστοϋφαντουργία βαμβακιού.
μεσαίου μεγέθους, το οποίο του παρέχει μια πιο χοντρή υφή από τον λεπτό bulgur. Είναι ένα παραδοσιακό συστατικό στην κουζίνα της Μέσης Ανατολής, της Μεσογείου και άλλων περιοχών του κόσμου λόγω της ευκολίας προετοιμασίας του και των διατροφικών του οφελών. Αυτός ο τύπος bulgur είναι ευέλικτος και χρησιμοποιείται σε μια ποικιλία συνταγών, συμπεριλαμβανομένων σαλατών, pilafs, στιφάδων, και ως συνοδευτικό παρόμοιο με το ρύζι ή την quinoa. Η υφή του μεσαίου bulgur τον καθιστά ιδανικό για πιάτα που απαιτούν μια πιο σταθερή δομή, όπως οι γεμίσεις ή οι σαλάτες με δημητριακά, προσφέροντας μια ελαφρώς ξηρή γεύση και μια ευχάριστη υφή.
Το Mixing Medium χρησιμοποιείται ως υγρό ανάμειξης για τα προϊόντα DELFY PIGMENT και DELFY GLITTER, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη σταθερότητα του προϊόντος στο δέρμα.
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 50ml.
Αναφορά: 5060465711298
Ο CT NORMAREN είναι ένα κέντρο μετασχηματισμού με ονομαστική τάση 3,6 kV, με διπλή τροφοδοσία (από βρόχο) με καλώδια έως 35 mm2 διατομής και προστατευμένη έξοδο.
Αποτελείται από:
- Ντουλάπι από γαλβανισμένο σίδηρο για την αποφυγή διάβρωσης.
- Τρεις διακόπτες-διακόπτες διπολικοί ή τριπολικοί (ανάλογα με τη διαμόρφωση) με διπλή ρήξη σε ξηρό περιβάλλον.
- Μετασχηματιστή ισχύος μειωτήρα έως 25 kVA.
•ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ με κρέμα, σοκολάτα, μαρμελάδα, γλυκό γάλα, κ.λπ. μέσα στις μαφίνες, κρουασάν και άλλα προϊόντα αρτοποιίας στην ίδια ταψί ψησίματος, αποφεύγοντας την περιττή χειροκίνητη επεξεργασία του προϊόντος.
•Ακριβής και εύκολα ρυθμιζόμενη όγκο δοσολογία.
•Αντικαθιστά με μεγάλη υπεροχή τις χειροκίνητες διαδικασίες γέμισης: είναι πιο γρήγορη, πιο άνετη, πιο ακριβής, δεν καταστρέφει τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και τα ταψιά δεν λερώνονται.
•Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε ημιαυτόματη διαδικασία.
•Απλά τοποθετώντας το πόδι πάνω στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζουμε μια σειρά από μαφίνες στο ταψί.
•Η προώθηση του ταψιού είναι χειροκίνητη.
•Καθαρίζεται σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.
-ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ με κρέμα, σοκολάτα, μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού, κ.λπ., muffins, κρουασάν και άλλα προϊόντα αρτοποιίας στην ίδια φόρμα ψησίματος, αποφεύγοντας οποιαδήποτε περιττή χειρονομία του προϊόντος.
-Ακριβής και εύκολα ρυθμιζόμενη όγκο δόση.
-Αντικαθιστά τις διαδικασίες χειροκίνητου γεμίσματος με ένα μεγάλο πλεονέκτημα: είναι πιο γρήγορη, πιο άνετη, πιο ακριβής, δεν καταστρέφει τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και οι δίσκοι δεν λερώνονται.
-Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε μια ημι-αυτόματη διαδικασία.
-Απλά τοποθετώντας το πόδι σας στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζουμε μια σειρά από muffins στον δίσκο.
-Η τροφοδοσία του δίσκου είναι χειροκίνητη.
-Μπορεί να καθαριστεί σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.
- Διανέμει υγρά και ημι-υγρά ζυμαρικά.
- Αντικαθιστά με πλεονέκτημα την σακούλα ζαχαροπλαστικής: είναι πιο γρήγορος, πιο πρακτικός, πιο ακριβής, δεν καταστρέφει τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και οι δίσκοι δεν λερώνονται.
- Η ακριβής όγκος δοσολογίας ρυθμίζεται εύκολα.
Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε μια ημι-αυτόματη διαδικασία.
- Τοποθετώντας απλά το πόδι σας στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζετε μια σειρά από μάφινς στον δίσκο.
- Η τροφοδοσία του δίσκου είναι χειροκίνητη.
- Μπορεί να καθαριστεί σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ: μάφινς, ζαχαροπλαστικές, σομπάος, κέικ, μπισκότα, κέικ, κρέπες, μαγιονέζα, μαρμπρέ κέικ, γιαούρτι, κρέμα αγγλική, μους, σάλτσες, milkshakes, κρέμες, προϊόντα χωρίς στερεά σωματίδια.
-ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ κρέμας, σοκολάτας, μαρμελάδας, γλυκού γάλακτος κ.λπ. σε μάφιν, μάφιν, κρουασάν και άλλα αρτοσκευάσματα στην ίδια φόρμα ψησίματος, αποφεύγοντας την περιττή χειροκίνητη επεξεργασία του προϊόντος.
-Ακριβής και εύκολα ρυθμιζόμενη δοσολογία όγκου.
-Αντικαθιστά τις χειροκίνητες διαδικασίες γέμισης με μεγάλη πλεονεκτική θέση: είναι ταχύτερη, πιο άνετη, πιο ακριβής, δεν καταστρέφει τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και οι φόρμες δεν λερώνονται.
Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε ημι-αυτόματη διαδικασία.
-Απλά τοποθετώντας το πόδι σας στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζουμε μια σειρά από μάφιν στη φόρμα.
-Η τροφοδοσία της φόρμας είναι χειροκίνητη.
-Μπορεί να καθαριστεί σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.